La meg hjelpe deg å finne roten til plager eller problemer, så du igjen får tak i din energi.

Du må gå veien selv og jeg vil gå med deg.

Jeg bruker mange forskjellige teknikker tilpasset deg - teknikker jeg har lært fra utdanning, kurser, livserfaring og åndelig veiledning.

Eksempel på kroppsterapi

Utgangspunktet for kroppsterapi vil ofte være en fysisk reaksjon som plager deg. Eller du irriteres av sinne som ikke står i forhold til det som utløser sinnet. Jeg vil be deg gå inn i følelsen og forsterke den og gå tilbake til første gangen du hadde denne følelsen. Vi vil kanskje sammen gå flere skridt på den veien, hente opp detaljer fra situasjonen eller situasjonene der følelsen ble skapt, kanskje utforske et tidligere liv. Etter det vil jeg, hvis det passer sånn, bruke en shamanistisk metode hvor du velger et kraftdyr og tar inn dyrets energi i kroppen din. Du går da tilbake til den situasjonen som du trenger å endre. Du gjør nå det du ikke kunne gjøre da. Med kraftdyrets hjelp og din allerbeste fantasi kan du endre energien.

Eksempel på sjelsterapi

Lurer du på ditt mellomværende med et bestemt menneske? Kanskje du føler deg utrygg når dette menneske er i nærheten av deg. Jeg vil hjelpe deg inn i lett hypnose/endret bevissthetstilstand, hvor du samtidig er bevisst til stede og vil huske alt etterpå. I denne tilstanden vil jeg be deg gå tilbake til der du har kjent dette mennesket før. Kanskje vil vi utforske en eller flere situasjoner hvor du og dette mennesket har hatt et mellomværende i et tidligere liv. Vi vil gå til slutten av det livet og videre i sjeleverdenen. Der vil du som selv er i din sjeletilstand møte dette menneskes sjel. Dere vil kunne kommunisere på sjelsplan og du vil oppnå ny forståelse og kanskje tilgivelse, hvis det er det som trengs.

Eksempel på åndelig terapi

Utgangspunktet kan være omtrent det samme som med foregående eksempler. Dette handler i høy grad om hva du tror på, hva som er din sannhet. Jeg vil i det som jeg kalder sjeleverdenen be deg kontakte ditt høyere selv, din åndelige veileder eller en engel. Kanskje det for deg vil være relevant å kontakte Jesus eller Gud. Du vil da kunne be om å få den innsikt og healing som passer akkurat nå.

Healing

Jeg har fått bekreftet at jeg kan fungere som healingkanal. Jeg jobber vanligvis ikke med håndspåleggelse eller aurahealing alene. Healingen vil være en del av helheten hvor jeg og energier som jobber igjennom meg i terapien hjelper deg videre på din vei.